fbpx

Защо да изберете Данбъл Стъди, пред която и да е друга консултантска агенция за висше образование в Швеция?!

консултантска агенция

Висшето образование в чужбина (Швеция) е една от най-важните крачки, които вие или вашето дете ще направи в живота си.

Една от най-отличителните ни черти е, че ние не просто придвижваме документите ви към този и онзи университет, било то в Швеция или някоя друга страна. Това можете да направите и сами! Всъщност, работата ни като консултанти на завършващи или вече завършили ученици, се изразява най-вече в установяването на реалните им желания – с какво искат да се занимават (когато пораснат). Времето, което отделяме на кандидатите, с които работим не може да се сравни по никакъв начин с това, което ще ви бъде отделено, в която и да е друга агенция. Не е нужно сами да минавате през този сложен процес, ако наистина желаете да постигнете оптимални резултати! Прочетете какво казват за нас студентите, които вече ни се довериха, както и техните родители. 

Следващата, може би и доста по-важна стъпка е, да бъдем критични към минимума, с който всеки един студент се надява да бъде приет. Не си въобразявайте, че ще ви оставим да се задоволите с посредственост. Работейки с нас, можете и трябва да очаквате, че ще научите нови умения в сферата, която сте избрали. Нашето желание е да ви направим достойни да започнете работа в сферата си, още преди да сте приети! Това, също така, ще ви помогне да започнете работа по специалността си много по-бързо в Швеция.

Винаги искайте повече от себе си и се стремете да демонстрирате много повече от желаното. Работата с нас ще ви покаже правилните стъпки, за да изготвите всички ДОПЪЛНИТЕЛНИ документи, които да направят кандидатурата ви толкова силна, а по този начин да бъдете приети навсякъде!

консултантска агенция

Помощ след прием

Кандидатстването в университет в чужбина има своите тънкости, но процесът не завършва с подаването на документи, нито с приема или дори с първия учебен ден. Огромна част от студентите, които прекъсват висшето си образование в чужбина (и Швеция включително) не успяват да се аклиматизират в страната. Една от причините е липса на информация и подкрепа от консултантската агенция, която са използвали по време на кандидатстването.

Като завършили студенти, прекарали 13 години в Скандинавия, нашето желание е да останем на линия за всеки един приет студент и неговите/нейните родители по време на целия престой в Швеция. Бъдете сигурни, че ще имате нужда от активна помощ, когато започнете висшето си образование в чужбина (Швеция). Ние създаваме трайни връзки с всеки един студент и родителите им, като също така акцентираме на трайни приятелства между приетите студенти още в България!

Работим паралелно със студентите и родителите, тъй като промяната в начина на живот е за всички. Много често, родителите са тези, които имат нужда от отговори на различните си въпроси.

Нашият съвет е да търсите не само консултантска агенция, която ще помогне на детето ви да кандидатства в чужбина (да подаде документи), а партньор, който да му помогне, когато вече е в страната, за да не се разочарова от реалността и проблемите, с които ще се сблъска на място.

консултантска агенция
 1. Всеки един от нашите консултанти живее или е живял в Скандинавия!
 2. Всеки един от нашите консултанти има практическия опит на студент, живял, учил и работил в чужбина – Дания, Швеция и други страни. Ние лично сме се сблъсквали и справяли с трудности от най-различно естество – всичко, което тепърва ви предстои. Ще ви предадем нашия личен опит!
 3. Работим основно с университети в Скандинавия и знаем най-добре какво изисква всеки един от тях!
 4. Над 90% от кандидат-студентите кандидатствали с наша помощ биват приети на ПЪРВИТЕ си желания.
 5. Ще имате достъп до документите си по всяко време и ще знаете какво се случва с кандидатурата ви за вашето висше образование. Ще сте спокойни, че всичко е изрядно, а университетите ще ви държат в течение директно на посочения от вас имейл адрес.
 6. Ние нямаме скрити такси, които да трябва да платите след време за всичко, което ще ви предоставим.
 7. Ние нямаме такси, ако изберете да не заминете, когато бъдете приети!
 8. Ние сме директни и ще ви кажем истината в очите, дори и тя да не ви харесва, за да имате реална представа за ситуацията, в която се намирате и да постигнете целите си!
 9. Дори да нямате отлични оценки, ние ще ви кажем как можете да компенсирате пропуските и да успеете!
 10. Ние сме единствените, които няма да ви пожелаят успех с приема и после „хвърлят в морето“. Ние оставаме до вас по време на целия ви престой в Швеция, за да ви помагаме, когато имате нужда от помощ и съвет по време на цялото ви висше образование!
 11. И ние като вас предпочитаме бързата и удобна комуникация, затова основно комуникираме в социалните мрежи. Това ни позволява да реагираме светкавично на въпросите и проблемите, които ви притесняват!

Think twice, do it right – the first time!

Блог

Няма намерени резултати

Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.